Speciale për Anëtarë të webfaqes tonë
Extra Zbritje 15% në Shportë në çdo artikull!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
Bambum

Bambum Arvina -Pjatë Druri e Këmbëzuar për Servis -e Madhe

Kodi i Produktit :
0
%26 Zbritje
18.90 EUR
13.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Bambum Arvina Enë e këmbëzuar Servisi prej Druri -e madhe
  Bambum arvina - Dërrasë
  Përmbajtja:
  Dërrasa: 1 Copë
  Dimensionet e produktit:Ø22x19,5 cm
  Lejoni bukurinë natyrore të lisit të Paulovnias të ngrohë shtëpinë tuaj.
  Një nga lisat me rritje më të shpejtë në botë, paulovnia shëndrrohet në shumëllojshmëri
  produktesh servisi në fabrikat e bambusë dhe vjen në shtëpinë tuaj në formën e saj më natyrale.
Prepared by  T-Soft E-Commerce.