Speciale për Anëtarë të webfaqes tonë
Extra Zbritje 15% në Shportë në çdo artikull!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
Bambum

Bambum Bamira - Tabaka Druri Drejtëkëndore e Këmbëzuar për Shërbim -e Madhe

Kodi i Produktit :
0
%25 Zbritje
23.90 EUR
17.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Bambum Bamira - Tabaka Druri Drejtëkëndore e Këmbëzuar për Shërbim -e Madhe
  Përmbajtja e produktit:
  Tabaka: 1 Copë
  Dimensionet e produktit:54.5x23x7 cm
  Materiali: Paulownia
  Lejoni bukurinë natyrore të lisit të Paulovnias të ngrohë shtëpinë tuaj.
  Një nga lisat me rritje më të shpejtë në botë, paulovnia shëndrrohet në shumëllojshmëri produktesh servisi në fabrikat e bambusë dhe vjen në shtëpinë tuaj në formën e saj më natyrale
Prepared by  T-Soft E-Commerce.