Magma
House
Transporti Gratis !
bambum

Bambum-Ceylin-Seti 13 Pjesësh për Mëngjes

Kodi i Produktit :
0
%45 Zbritje
19.90 EUR
10.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Bambum-Ceylin -Seti i Mëngjesit-13 Pjesë
  Përmbajtja:
  Dërrasa : 1 Copë
  Enëza Porcelani: 6 copë
  Kapak Banbuje :6 copë
  Dimensionet e Produktit:27x22.5x7 cm
  Materiali:Bambu,Porcelan
  Duke kombinuar natyrshmërinë e bambusë me elegancën e porcelanit, grupi i mëngjesit Bambum Ceylin 13 pjesësh do të jetë në qendër të mëngjeseve tuaja. Me Tabakanë e tij prej bambuje dhe me 6 Enët e Reçelit prej porcelani do të mund të shijoni mëngjesin pa humbur freskinë e artikujve.
Prepared by  T-Soft E-Commerce.