Speciale për Anëtarë të webfaqes tonë
Extra Zbritje 15% në Shportë në çdo artikull!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
Bambum

Bambum Marbela Tabak Shërbimi e Mesme

Kodi i Produktit :
0
%50 Zbritje
19.90 EUR
9.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Bambum Marbella-Tabak Shërbimi -e mesme -e zezë
  Përmbajtja:
  Dimensionet e produktit: 40x28x4.5 cm
  Materiali: Bambu
  Tabaka me model mermeri Bambum Marbella do të jetë një ndihmës i rëndësishëm jo vetëm në servimet tuaja të çajit dhe kafesë, por edhe të ëmbëlsirave tuaja.
Prepared by  T-Soft E-Commerce.