Speciale për Anëtarë të webfaqes tonë
Extra Zbritje 15% në Shportë në çdo artikull!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
BAMBUM

Bambum-Toscana -Dërrasë për Prerje e Vogël

Kodi i Produktit :
0
%26 Zbritje
6.60 EUR
4.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Bambum - Toscana - Dërrasë për Prerje e Vogël
  Përmbajtja:
  Dërrasa 1 Copë
  Dimensionet e produktit:26.5x19x1.9
  Materiali: 100% bambu
  Bambum - Toscana - Dërrasë për Prerje e Vogël- me qoshet e saj ovale , me landën e qëndrueshme dhe shiritat anësore shtesë prej bambuje , Bambum Toscana Dërrasa për Prerje do të jetë ndihmesë e juaj e vyeshme. Toscana, me tre madhësi të ndryshme, do t'ju ndihmojë si në punët tuaja të prerjes dhe copëtimit, ashtu edhe gjatë shërbimit të biftekut.
Prepared by  T-Soft E-Commerce.