Speciale për Anëtarë të webfaqes tonë
Extra Zbritje 15% në Shportë në çdo artikull!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
Magma House

Magma House Buda Seti i Këmbëzuar i Ëmbëlsirës 6 1 -Ari

Kodi i Produktit :
0
%38 Zbritje
44.90 EUR
27.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Buda 28/21 cm Seti i Këmbëzuar i Ëmbëlsirës 6+1 - Ari
  Përmbajtja:
  Pjata e Këmbëzuar:Ø28 cm
  Pjesë:1 Copë
  Pjata të Ëmbëlsirës:Ø21 cm
  Pjesë:6 Copë
  Materiali:Qelq,Ari
  Përpunimi:Prarimi me Patinë të Vjetëruar dhe Sfond të Zezë
Prepared by  T-Soft E-Commerce.