Speciale për Anëtarë të webfaqes tonë
Extra Zbritje 15% në Shportë në çdo artikull!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
Magma House

Magma House-SAPPHIRE -ENA OVALE 4 LT

Kodi i Produktit :
0
%17 Zbritje
5.90 EUR
4.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Sapphire Ena Ovale 4 lt

  Vëllimi i Produktit: 4 lt
  Ruan freskinë e ushqimeve dhe është e përshtatshme për bartje(transport)

  - Lahet në makinë Enëlarëse deri në 80 gradë.
Prepared by  T-Soft E-Commerce.