Speciale për Anëtarë të webfaqes tonë
Extra Zbritje 15% në Shportë në çdo artikull!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
Schafer

Schafer Compact -Tenxhere me presion 4 litra dhe 6,5 litra -4 Pjesë-e Zezë

Kodi i Produktit :
0
%33 Zbritje
149.90 EUR
99.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Schafer Compact -Tenxhere me presion 4 litra dhe 6,5 litra 
  Përmbajtja :
  -Numri i pjesëve: 4 pjesë
  -Tenxhere me presion : 4.0 lt
  -Kapaku : 1 Copë
  -Tenxhere me presion : 6.5 lt
  -Kapaku : 1 Copë
Prepared by  T-Soft E-Commerce.