Speciale për Anëtarë të webfaqes tonë
Extra Zbritje 15% në Shportë në çdo artikull!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
Schafer

Schafer Glamor Pure-Seti i Pjatave-60 Pjesë-Ari

Kodi i Produktit :
0
%20 Zbritje
499.90 EUR
399.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Schafer Glamor Pure-Seti i Pjatave-60 Pjesë-Ari
  Përmbajtja:
  - 12 Pjata servimi 26 cm
  - 12 Pjata Gjelle 22 cm
  - 12 Pjata për Ëmbëlsira 20 cm
  - 12 Pjata për Supë 15 cm
  - 1 Pjatë Ovale të Madhe 35 cm
  - 1 Pjatë Ovale të Mesme 25 cm
  - 2 Pjata Ovale të Vogla 22 cm
  - 2 Enëza për Biber+2 Krypëse
  - 2 Enëza Rrëmojcash
  - 1 Enë Gjelle + 1 kapak
  Materiali: Porcelan

  - Porcelani Bone China shkëlqiejnë dhe janë të Elegante e të lëmuara.
  - Janë Atraktive dhe elegante.
  - Janë transparente; Transmetimi i dritës bëhet
  falë pluhurit natyral porcelanit.
  - Për jetëgjatësi rekomandohet larja me dorë.
  - Prodhohet me specifikimet dhe standardet teknike gjermane.
Prepared by  T-Soft E-Commerce.