Speciale për Anëtarë të webfaqes tonë
Extra Zbritje 15% në Shportë në çdo artikull!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
SCHAFER

Schafer-Lisa Gold 03-Seti i Pjatave për 12 Persona 60 Pjesë

Kodi i Produktit :
0
%42 Zbritje
599.90 EUR
349.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Schafer-Lisa Gold 03-Seti i Pjatave për 12 Persona 60 Pjesë
  Përmbajtja:
   Materiali: Porcelan-Bone China,Ari

  - 12 Pjata servimi 27 cm
  - 12 Pjata Gjelle 22 cm
  - 12 Pjata për Ëmbëlsira 19 cm
  - 12 Pjata për Supë 14cm
  - 1 Pjatë Ovale të Madhe 35 cm
  - 1 Pjatë Ovale të Mesme 26 cm
  - 2 Pjata Ovale të Vogla 22 cm
  - 1 Enë Gjelle + 1 kapak
  - 1 Enëzë Rrëmojcash + 1 kapak
  - 2 Enëza për Biber
  - 2 Krypëse
  Ngjyra:Ari

  - Modeli me Garancion
    - Produktet Bone China janë me shkëlqim, të holla dhe të lëmuara.
    - janë transparent; Depërtimi i dritës është i dukshëm falë përmbajtjes së pluhurit kimik natyral   .
    - Rekomandohet larja me dorë për jetëgjatësi.
    - Është elegante dhe e këndshme në dukje.
    - Prodhohet duke përdorur specifikimet dhe standardet teknike gjermane në të gjitha fabrikat.
Prepared by  T-Soft E-Commerce.