Speciale për Anëtarë të webfaqes tonë
Extra Zbritje 15% në Shportë në çdo artikull!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
Schafer

Schafer Lucas-Enë Çeliku për Përzierje 16-20-24 cm - 9 Pjesë-e Zezë

Kodi i Produktit :
0
%20 Zbritje
49.90 EUR
39.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Schafer Lucas-Enë Çeliku për Përzierje 16-20-24 cm - 9 Pjesë-e Zezë
  Përmbajtja :
  Përmbajtja e produktit 9 copë
  Trupi inox 16-20-24 cm
  Kapaku i madh 24 cm dhe
  Kapaku i vogël i mesëm (4,5 lt)
  Kapaku plastik 20 cm (2,6 lt)
  Kapaku plastik 16 cm (1,2 lt)
  Rende të vogla Ovale  2 copë
  Ngjyra:e Zezë
  -Numri i pjesëve: 9 copë

  18/10 Krom  Nikël Rende prej Çeliku inox
  18/10 Krom  Nikël Trup prej Çeliku inox
  Tapa plastike të përshtatshme për kontakt me ushqimin
  Mund të përdoren edhe  si Enë për Ruajtje Ushqimi
  Siguron Tundje të lehtë falë kapakut 2-pjesësh që nuk spërkat.
  Mund të lahet në Makinë Enëlarëse
  Nuk është i përshtatshëm për përdorim në furrë.
  Thajeni me një leckë të butë pas larjes.
Prepared by  T-Soft E-Commerce.