Speciale për Anëtarë të webfaqes tonë
Extra Zbritje 15% në Shportë në çdo artikull!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
SCHAFER

Schafer Mamma Mia -Seti I Tenxhereve dhe Gjygymit të Çajit 15 Pjesë

Kodi i Produktit :
0
%25 Zbritje
199.90 EUR
149.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Mamma Mia -Seti i Tenxhereve dhe Gjygymit të Çajit prej Çeliku -15 Pjesë-Inox
  Përmbajtja :
  Tenxhere e thellë :16 cm
  Tenxhere e thellë :20 cm
  Tenxhere e thellë :24 cm
  Tenxhere e Cektë :24 cm
  Kapakët përkatës:4 Copë
  Seti i Gjygymave të Çajit:4 Copë
  Seti i Xhezveve :3 Copë
  Numri i pjesëve:15
  -Materiali: Çelik,Qelq
  -Ngjyra:inox
Prepared by  T-Soft E-Commerce.