Speciale për Anëtarë të webfaqes tonë
Extra Zbritje 15% në Shportë në çdo artikull!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
Schafer

Schafer Ottowa -Seti i Tenxhereve të Granitit- 7 Pjesë-e Zezë

Kodi i Produktit :
0
%30 Zbritje
199.90 EUR
139.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Schafer Ottawa -Seti i Tenxhereve të Granitit- 7 Pjesë-e Zezë
  Përmbajtja :
  Tenxhere e thellë :20 cm
  Tenxhere e thellë :24 cm
  Tenxhere e cektë :26 cm
  Tigani  :26 cm
  Kapaku i Qelqit: 3 copë
  -Numri i pjesëve: 7
  -Materiali:Granit,Alumin,Qelq
  -Doreza Çeliku
  -Ngjyra:e Zezë
  - Materiali nga Alumini dhe Veshja prej Graniti siguron që gatimi juaj
    të mos Digjet dhe as Ngjitet
  - Mund të përdoret në të gjitha llojet e shporetave
  - Mund të lahet në makinë enëlarëse,për jetëgjatësi preferohet larja manuale.
Prepared by  T-Soft E-Commerce.