Magma
House
Transporti Gratis !
Schafer

Schafer Rock-Seti i Tenxhereve të Granitit-12 Pjesë

Kodi i Produktit :
0
%33 Zbritje
129.90 EUR
87.40 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Schafer Rock-Seti i Tenxhereve të Granitit-12 Pjesë
  Përmbajtja :
  Tenxhere e thellë :18 cm
  Vëllimi:2 L
  Tenxhere e thellë :22 cm
  Vëllimi:3 L
  Tenxhere e cektë :26 cm
  Vëllimi:3 L
  Tigani  :26 cm
  Kapaku i Qelqit: 3 copë
  -Materiali:Granit,Alumin,Qelq
  -Doreza Bakeliti
  -Ngjyra:e Zezë
  -Numri i pjesëve: 7
  - Materiali nga Alumini dhe Veshja prej Graniti siguron që gatimi juaj
    të mos Digjet dhe as Ngjitet

  - Mund të lahet në makinë enëlarëse,për jetëgjatësi preferohet larja manuale.
  Servisi i Lugëve të Kuzhinjerisë:
  -Shpatulla e vrimosur
  -Luga për Makarona
  -Kapëse
  -Luga e Servisit
  -Kullojsa
  -Numri i pjesëve: 5
  -Materiali:Plastika
Prepared by  T-Soft E-Commerce.