Speciale për Anëtarë të webfaqes tonë
Extra Zbritje 15% në Shportë në çdo artikull!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
Schafer

Schafer-Set Pjata dhe Luge Thike Piru per 12 Persona

Kodi i Produktit :
0
%20 Zbritje
499.90 EUR
399.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)

  • Schafer Adel Gold-Seti i Pjatave-56 Pjesë-Ari
   Përmbajtja:
   - 12 Pjata servimi 26 cm
   - 12 Pjata Gjelle 22 cm
   - 12 Pjata për Ëmbëlsira 19 cm
   - 12 Pjata për Supë 14 cm
   - 1 Pjatë Ovale të Madhe 30 cm

   - 3 Pjata Ovale të Vogla 22 cm
   - 1 Enëza për Biber + 1 Krypëse
   - 1 Enëzë Rrëmojcash + 1 kapak

   Materiali: Porcelan  Magma House Elif -Seti Lugë/Thikë/Pirun -36 Pjesë

  Përmbajtja :
  Numri i pjesëve: 36
  - Lugë : 6 Copë
  - Piruj : 6 Copë
  - Thika :6 Copë
  - Lugë ëmbëlsire : 6 Copë
  - Piruj ëmbëlsire : 6 Copë
  - Lugë Çaji : 6 Copë

  -Materiali:Çeliku 18/10- Inox
Prepared by  T-Soft E-Commerce.