Speciale për Anëtarë të webfaqes tonë
Extra Zbritje 15% në Shportë në çdo artikull!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !

Schafer Unique-Enë për Grisina -Ø32 cm-2 Pjesë

Kodi i Produktit :
0
%14 Zbritje
69.90 EUR
59.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Schafer Unique-Enë për Grisina -Ø32 cm-2 Pjesë
  Përmbajtja :
  Materiali:Metal
  Numri i pjesëve: 2
  Dimensionet:Ø32cm
  Ngjyra:Metalike
  - Rekomandohet larja manuale për jetëgjatësi.
  - Është tërheqëse dhe Elegante
Prepared by  T-Soft E-Commerce.