Speciale për Anëtarë të webfaqes tonë
Extra Zbritje 15% në Shportë në çdo artikull!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
Schafer

Seti i Pjatave Lugë Thikë Piru për 12 persona dhe Tenxhere

Kodi i Produktit :
0
299.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
  • Schafer Mila-Seti i Pjatave-56 Pjesë-Ari01
   Përmbajtja:
   - 12 Pjata servimi 27 cm
   - 12 Pjata Gjelle 22 cm
   - 12 Pjata për Ëmbëlsira 20 cm
   - 12 Pjata për Supë 14 cm
   - 1 Pjatë Ovale të Madhe 25 cm
   - 3 Pjata Ovale të Vogla 22 cm
   - 1 Enëza për Biber + 1 Krypëse
   - 1 Enëzë Rrëmojcash + 1 kapak
   Materiali: Porcelan

  Magma House Elif -Seti Lugë/Thikë/Pirun -72 Pjesë
  Përmbajtja :
  Numri i pjesëve: 72
  - Lugë : 12 Copë
  - Piruj : 12 Copë
  - Thika :12 Copë
  - Lugë ëmbëlsire : 12 Copë
  - Piruj ëmbëlsire :12 Copë
  - Lugë Çaji : 12 Copë
  Schafer Rock-Seti i Tenxhereve të Granitit-12 Pjesë
  Përmbajtja :
  Tenxhere e thellë :18 cm
  Vëllimi:2 L
  Tenxhere e thellë :22 cm
  Vëllimi:3 L
  Tenxhere e cektë :26 cm
  Vëllimi:3 L
  Tigani  :26 cm
  Kapaku i Qelqit: 3 copë
Prepared by  T-Soft E-Commerce.