Speciale për Verë- 15% Zbritje në të gjitha
artikujt! Zbritja me stoqe të kufizuar.
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
bambum

Bambum-Ardy-Dërrasë për Prerje 2-she

Kodi i Produktit :
0
%34 Zbritje
11.90 EUR
7.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Bambum Ardy-Dërrasë për prerje 2-she
  Përmbajtja:
  Dërrasa 1: 36.5 x 18,5 x 1 cm
  Dërrasa 1: 25 x 12,5 x 1 cm
  Materiali:Bambu
  Bambum Ardy -Dërrasë për prerje 2-she është krijuar që ju të përgatitni ushqime të shpejta dhe praktike. Bambum Ardy ka dy dërrasa për copëtimin e ushqimeve të ndryshme .Pa zërë vend në kuzhinë ofron pamje esteteike.
Prepared by  T-Soft E-Commerce.