Speciale për Verë- 15% Zbritje në të gjitha
artikujt! Zbritja me stoqe të kufizuar.
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
KUSHTET E DORËZIMIT TË POROSISË

KUSHTET E DORËZIMIT TË POROSISË

Porositë tuaja i dorëzohen kompanisë së transportit brenda  ditës pas miratimit të blerjes në webfaqen tonë. Në varësi të Magmahouse sh.p.k. ose distancës nga adresa e dërgesës, kompania e transportit (postës cargo) do t'jua dorëzojë porosinë tuaj brenda 1-3 ditëve të punës.

 

Në rast të një fatkeqësie të shkaktuar nga ne, ju do të njoftoheni bazuar në informacionin tuaj të anëtarësimit. Kjo është arsyeja pse anëtarësimi është i plotë dhe informacioni i saktë është i rëndësishëm. Dorëzimi nuk bëhet gjatë të dıelave dhe ditëve të festave.

Të gjitha produktet që zgjedhni do t'ju dorëzohen nga kompanitë e kontraktuara të transportit me garanci të Magmahouse sh.p.k.
Produktet që i keni blerë do t'ju njoftohen me një e-mail . Nëse ndonjë nga produktet që keni zgjedhur nuk disponohet në depon tonë, do t'ju dërgohet një e-mail informues për datën kur produkti do të jetë në disponim si dhe i kthehet pagesa e bërë nga Kreditkartela Blerësit në afat prej 1-3 ditësh ;www.magmahouse.com është një faqe për blerje online. Dhe  lejon shumë përdorues të blejnë në të njëjtën kohë. Rrallëherë është e mundur që konsumatori të blejë të njëjtin produkt dhe në këtë rast të përfundojnë stoqet.

Prepared by  T-Soft E-Commerce.