Speciale për Pranverë-Mega Zbritje Speciale
në websajtin tonë në disa artikuj të zgjedhur!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
KONTRATA E ANËTARËSIMIT

KONTRATA E ANËTARËSIMIT

Rreth Anëtarisimit
Për t'u bërë anëtar i webfaqes tonë, mjafton të shkoni në faqen tonë dhe të regjstroheni si Anëtarë duke plotësuar seksionet përkatëse. Është shumë e rëndësishme që të plotësoni saktë dhe në plotëni të dhënat e anëtarësimit përsa i përket mundësisë së problemeve të komunikimit dhe transportit. Ju lutemi plotësoni me kujdes dhe plotësisht, në mënyrë që produktet dhe shërbimet të arrijnë shpejt dhe sigurt.
Të anëtarësohesh është një proces shumë i thjeshtë dhe i shpejtë. Të jesh anëtar nuk do të thotë se je nën ndonjë detyrim. Megjithatë, lexoni me kujdes Marrëveshjen e Shitëblerjes përpara se të bëni blerje. Ju keni të drejtë të anuloni anëtarësinë tuaj sa herë që dëshironi.

Anulimi i anëtarësimit

Anëtari ka të drejtë të anuloj anëtarësimin e tij në çdo kohë. Pasi të anuloni anëtarësimin tuaj, marrëdhënia juaj me webfaqen tonë do të ndërpritet.
Për të anuluar anëtarësinë tuaj, duhet të paraqisni kërkesën tuaj nga webfaqja jonë e informacionit të kontaktit pasi të jeni regjistruar si anëtar.

Anëtarësimi nuk mund të anulohet në situatat e mëposhtme:


1 - Nëse nuk kanë kaluar 60 ditë nga porosia e fundit e anëtarit.
2 - Nëse kërkesa për anulimin e anëtarësimit bëhet nga një adresë tjetër e-mail
3 - Nëse anëtari nuk mund të qaset nga informacioni i regjistruar.

Anëtarësimi do të anulohet nga ana jonë në situatat e mëposhtme:

1 - Nëse anëtari është joetik, dërgon mesazhe joetike ose komente të pahijëshme
2 - Nëse tentoni mashtrim
3 - Nëse anëtari ka tentuar të dëmtojë sistemin ose emrin e Magmahouse sh.p.k.


Siguria e Anëtarëve të Regjistruar

Çdo masë paraprake është ndërmarrë nga dyqani ynë për sigurinë e anëtarëve të regjistruar.
Ju do të jeni përgjegjës për sigurinë e informacionit të anëtarëve përveç këtyre masave të ndërmarra. Mos ndani informacionin që përdorni për të hyrë në webfaqen(e-Dyqani) tonë me askënd, mos u futni në sistem nga kompjuterë për të cilët keni dyshime se nuk janë të sigurt.

Adresat e Ndryshme

Për çdo anëtar ka një seksion adresash ku mund të vendosë një adresë të ndryshme(Alternative), përveç adresës së regjistruar, gjatë finalizimit të porosisë.
Ju mund të përdorni seksionin e adresave kur u dërgoni dhurata miqve tuaj, si dhe gjatë periudhave kur gjindeni në një adresa tjetër.
Për shembull: Gjatë periudhave kur do të jeni në degë të ndryshme të kompanisë ku punoni ose kur qëndroni me pushime . Ose nëse dëshironi që fatura juaj t'i arrijë një miku tuaj.

Vlerësimi i Produktit

Çdo anëtar mund të shkruajë komente për produktet. Sa më shumë të ndani njohuritë dhe përvojën tuaj me përdoruesit e tjerë, aq më i këndshëm dhe i ndërgjegjshëm do të jetë blerja. Duke qenë se vlerësimet e klientëve do të jenë të paanshme dhe të bazuara në përvojë, do të krijohet një mjedis më i ndërgjegjshëm për blerje.

Prepared by  T-Soft E-Commerce.