Speciale për Pranverë-Mega Zbritje Speciale
në websajtin tonë në disa artikuj të zgjedhur!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
PRIVATËSIA DHE SIGURIA E INFORMATAVE PERSONALE

PRIVATËSIA DHE SIGURIA E INFORMATAVE PERSONALE

Të gjitha informatat që keni futur për t'u bërë anëtar i webfaqes sonë nuk do të ndahen me kompani ose individë të palëve të treta.

Të gjitha informatat që keni futur në format e kontaktit të webfaqes sonë nuk do të ndahen me kompani ose persona të palëve të treta.

Faqja jonë mund t'u dërgojë klientëve dhe anëtarëve të saj informata për kampanja, informatë rreth produkteve të reja dhe informata promovuese gjatë disa periudhave. Anëtarët tanë kanë mundësinë të bëjnë të gjitha llojet e zgjedhjeve nëse do të marrin ose jo një informacion të tillë derisa bëheni anëtarë, dhe më pas kjo përzgjedhje mund edhe të ndryshohet në seksionin e informacionit të llogarisë suaj pasi të kryeni regjistrimin si anëtar.

Vetëm ju mund të përdorni dhe ndryshoni të gjitha të dhënat që jepni derisa bëheni Anëtar. Nëse i mbroni në mënyrë të sigurtë informacionin e kyçjes si anëtarë atëherë nuk do të jetë e mundur që të tjerët të kenë qasje dhe të ndryshojnë të dhënat e llogarisë suaj .

Prepared by  T-Soft E-Commerce.