Speciale për Anëtarë të webfaqes tonë
Extra Zbritje 15% në Shportë në çdo artikull!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
BAMBUM

BAMBU-ARVIA-ENE SERVISI E KEMBEZUARE E VOGEL

Kodi i Produktit :
0
%24 Zbritje
16.90 EUR
12.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Bambum Arvia Enë e këmbëzuar Servisi prej Druri -e vogël
  Bambum Arvia - Dërrasë
  Përmbajtja:
  Dërrasa: 1 Copë
  Dimensionet e produktit:Ø19.5x5 cm
  Lejoni bukurinë natyrore të lisit të Paulovnias të ngrohë shtëpinë tuaj.
  Një nga lisat me rritje më të shpejtë në botë, paulovnia shëndrrohet në shumëllojshmëri
  produktesh servisi në fabrikat e bambusë dhe vjen në shtëpinë tuaj në formën e saj më natyrale.
Prepared by  T-Soft E-Commerce.