Speciale për Pranverë-Mega Zbritje Speciale
në websajtin tonë në disa artikuj të zgjedhur!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
BAMBUM

BAMBU-ARVIA-ENE SERVISI E KEMBEZUARE MADHE

Kodi i Produktit :
0
%25 Zbritje
23.90 EUR
17.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Bambum Arvia Enë e këmbëzuar Servisi prej Druri -e madhe
  Bambum Arvia - Dërrasë
  Përmbajtja:
  Dërrasa: 1 Copë
  Dimensionet e produktit:Ø22x19,5 cm
  Lejoni bukurinë natyrore të lisit të Paulovnias të ngrohë shtëpinë tuaj.
  Një nga lisat me rritje më të shpejtë në botë, paulovnia shëndrrohet në shumëllojshmëri
  produktesh servisi në fabrikat e bambusë dhe vjen në shtëpinë tuaj në formën e saj më natyrale.
Prepared by  T-Soft E-Commerce.