Zbritje Speciale për 8.Mars -ditën botërore të Gruas në të gjitha artikujt
-15% !Zbritja është me stoqe të kufizuar!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
BAMBUM

BAMBU-BERIS-TABAK SHERBIMI DREJTEKENDORE ME DORZA DYSHE E MADHE

Kodi i Produktit :
0
%23 Zbritje
25.90 EUR
19.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Bambum Beris -Tabakë Drejtëkëndore me dorezë -e Madhe
  Përmbajtja:
  Dërrasë për Shërbim: 1
  Përmasat e produktit:41x24x10.5 cm
  Materiali:Paulownia
  Luksoze dhe Natyrale për shërbime me efekt antik
  Lejoni bukurinë natyrore të lisit Paulownia të ngrohë shtëpinë tuaj.
  Një nga pemët me rritje më të shpejtë në botë, Paulownia shëndrrohet
  në një shumëllojshmëri produktesh prezantimi në fabrikat e bambusë dhe vjen në shtëpinë tuaj në formën e saj më natyrale.
  Tabaka me dorezë Bambum Bavola, e bërë nga druri i fortë Paulownia me metodën e gdhendjes, do të jetë në dispozicion
  për të gjitha nevojat tuaja të shërbimit
Prepared by  T-Soft E-Commerce.