Speciale për Anëtarë të webfaqes tonë
Extra Zbritje 15% në Shportë në çdo artikull!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
BAMBUM

BAMBU-FIESTA MIX-ENE PER SERVIS ME SJELLJE E VOGEL

Kodi i Produktit :
0
%24 Zbritje
16.90 EUR
12.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Bambum Fiesta Mix-Enë për Shërbim me sjellje e vogël
  Përmbajtja :
  Sasia:1 Pjesë
  Dimensionet: Ø22x2 cm
  Materiali:Bambu
  Bambum Fiesta Mix i pajisur me llagera mbajtëse, rrotullimi i Enës është shumë më i qetë dhe i balancuar.
  Nëse dëshironi, mund të përdorni Fiesta Mix me djathin, pica madje edhe me ëmbëlsira.
  Fiesta Mix do të jetë ndihmësi juaj i preferuar në kuzhinë.
Prepared by  T-Soft E-Commerce.