Speciale për Pranverë-Mega Zbritje Speciale
në websajtin tonë në disa artikuj të zgjedhur!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
Bambum

Bambum Andila - Dërrasë e këmbëzuar Servisi prej Druri -e Madhe

Kodi i Produktit :
0
%27 Zbritje
14.90 EUR
10.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Bambum Andila - Dërrasë e këmbëzuar Servisi prej Druri -e Madhe
  Përmbajtja e produktit:
  Dërrasa: 1 Copë
  Dimensionet e produktit: 33.5x24x5.5 cm
  Materiali: Bambu
  Lejoni bukurinë natyrore të lisit të Paulovnias të ngrohë shtëpinë tuaj.
  Një nga lisat me rritje më të shpejtë në botë, paulovnia shëndrrohet në shumëllojshmëri produktesh servisi në fabrikat e bambusë dhe vjen në shtëpinë tuaj në formën e saj më natyrale
Prepared by  T-Soft E-Commerce.