Speciale për Pranverë-Mega Zbritje Speciale
në websajtin tonë në disa artikuj të zgjedhur!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
Bambum

Bambum Diego -Dërrasë për Prerje dhe Shërbim - e Vogë

Kodi i Produktit :
0
%24 Zbritje
5.90 EUR
4.50 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Bambum-Diego - Dërrasë për Prerje dhe Shërbim - e Vogël
  Përmbajtja:
  Dërrasa : 1 Copë
  Dimensionet e Produktit:26x18x1.5cm
  Materiali:Bambu
  .Bambum Diego -Dërrasa për Prerje me qoshet ovale, strukturën e hollë dhe elegante,do të jetë ndihmesë e juaj e vyeshme. Diego do t'ju ndihmojë si në punët tuaja të prerjes dhe copëtimit, ashtu edhe gjatë shërbimit të biftekut.
Prepared by  T-Soft E-Commerce.