Zbritje Speciale për 8.Mars -ditën botërore të Gruas në të gjitha artikujt
-15% !Zbritja është me stoqe të kufizuar!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
T99

Bambum-Drop-Seti për Vaj/Uthull -3 Pjesë

Kodi i Produktit :
0
%29 Zbritje
13.90 EUR
9.90 EUR
Fushata
  • Karakteristikat Produktit
  • Kthimi & Dorëzimi
  • Mundësitë e Pagesës
  • Komente (0)
  • Bambum Drop Seti për Vaj/Uthull - 3 Pjesë
    Duke kombinuar natyralitetin e bambusë me elegancën e Qelqit, Seti për Vaj/Uthul Bambum Drop do të jetë një nga elementët e domosdoshëm të tryezës suaj. Me Enët e tij me vaj dhe uthull që nuk pikojnë si dhe me bazën unike prej bambuje, do t'ju ndihmojë të mbani rend në tryezë duke qenë pjesë e domosdoshme e servimit tuaj.
Prepared by  T-Soft E-Commerce.