Speciale për Verë- 15% Zbritje në të gjitha
artikujt! Zbritja me stoqe të kufizuar.
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
BAMBUM

Bambum-Tako -Dërrasë për Prerje- e Vogël

Kodi i Produktit :
0
%7 Zbritje
8.50 EUR
7.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Bambum-Tako - Dërrasë për Prerje e Vogël
  Përmbajtja:
  Dërrasa : 1 Copë
  Dimensionet e Produktit:27x20x2.8cm
  Materiali:Bambu

  Bambum-Tako me qoshet e saj ovale , me landën e qëndrueshme dhe shiritat anësore shtesë prej bambuje . Bambum Tako Dërrasa për Prerje do të jetë ndihmesë e juaj e vyeshme. Talau do t'ju ndihmojë si në punët tuaja të prerjes dhe copëtimit, ashtu edhe gjatë shërbimit të biftekut.
Prepared by  T-Soft E-Commerce.