Speciale për Verë- 15% Zbritje në të gjitha
artikujt! Zbritja me stoqe të kufizuar.
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
bambum

Bambum-Terry-Dërrasë për Prerje Drejtëkëndore -e Vogël

Kodi i Produktit :
0
%17 Zbritje
5.90 EUR
4.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Bambum Terry-Dërrasë për prerje -e Vogël
  Përmbajtja:
  Dërrasa 1: 15x32,5
  Materiali:Bambu
  Bambum Terry -Dërrasë për prerje është krijuar që ju të përgatitni ushqime të shpejta dhe praktike. Bambum Terry është dërrasa për copëtimin e ushqimeve të ndryshme .Pa zërë vend në kuzhinë ofron pamje esteteike.
Prepared by  T-Soft E-Commerce.