Speciale për Verë- 15% Zbritje në të gjitha
artikujt! Zbritja me stoqe të kufizuar.
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
BAMBUM

Bambum Tiste -Kutia Rrotulluese për Çaj

Kodi i Produktit :
0
%18 Zbritje
28.50 EUR
23.50 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Bambum Tiste-Shtëpiza për Çaj me 4 Ndarje
  Përmbajtja:

  Dhomëza :4 copë
  Dritaret për Filter Çaji:4 copë
  Kapaku : 1 copë
  Dimensionet e produktit: 16x16x18.5cm
  Materiali: Bambu

  Bambum Tiste-Shtëpiza për Çaj me 4 Ndarje do të jetë kryefjala e elegancës mbi banakun e kuzhinës.Zgjidhje estetike dhe higjienike për të gjitha nevojat tuaja për Çaj, falë 4 ndarjeve dhe mekanizmit rrëshqitës të mureve anësore.
Prepared by  T-Soft E-Commerce.