Speciale për Anëtarë të webfaqes tonë
Extra Zbritje 15% në Shportë në çdo artikull!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
Magma House

Magma House Bondy 40 cm Enë për Fruta -Ari

Kodi i Produktit :
0
%44 Zbritje
24.90 EUR
13.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Bondy 40 cm Enë për Fruta-Ari
  Përmbajtja:
  Enë për Fruta:Ø40 cm
  Pjesë:1 Copë
  Materiali:Qelq,Ari
  Përpunimi:Prarimi me Patinë të Vjetëruar dhe Sfond Blu Deti
Prepared by  T-Soft E-Commerce.