Speciale për Anëtarë të webfaqes tonë
Extra Zbritje 15% në Shportë në çdo artikull!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
Magma House

Magma House-COOK KEEP-SETI I ENËVE KATRORE PËR RUAJTJEN E USHQIMIT 3x900ML

Kodi i Produktit :
0
%49 Zbritje
4.90 EUR
2.50 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Cook Keep -Seti i Enëve Katrore për Ruajtjen e Ushqimit 3x900 ml

  Vëllimi i Produktit: 900 ml x3
  Ruan freskinë e ushqimeve dhe është e përshtatshme për bartje(transport)

  - Lahet në makinë Enëlarëse deri në 80 gradë
Prepared by  T-Soft E-Commerce.