Speciale për Verë- 15% Zbritje në të gjitha
artikujt! Zbritja me stoqe të kufizuar.
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
Magma House MODEL : Inox

Magma House Doga -Seti Lugë/Thikë/Pirun 24 Pjesë e Zezë

Kodi i Produktit :
0
%52 Zbritje
129.90 EUR
62.40 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Magma House Doga -Seti Lugë/Thikë/Pirun 24 Pjesë e Zezë
  Përmbajtja:

  * Lugë Gjelle 6 copë

  * Pirun Gjelle 6 copë

  * Thikë Gjelle 6 copë

  * Lugë Ëmbëlsirash 6 copë

  -Materiali:Çeliku 18/10- Inox


  Specifikat e produktit:

  - Produktet Magma House janë prodhuar prej çeliku të kualitetit 304 me standardin 18/10.
  - Përmbajnë 18% Cr (krom) dhe 10% Ni (nikël),kundër korrozionit!
  - Thikat në Sete janë prej materiali të quajtur 420 N1 ,karboni i fortësisë së lartë që rrit mprehtësinë.
  - Magma House bashkëpunon me prodhues që e kanë eliminuar problemin e korrozionit me teknologjinë e fundit "Super Bright Polishing" ,si dhe ruan nga gërvishja dhe nuk lë njolla.
  -Rekomandohet larja dhe tharja në programin delikat ,menjëherë pas përdorimit
Prepared by  T-Soft E-Commerce.