Speciale për Pranverë-Mega Zbritje Speciale
në websajtin tonë në disa artikuj të zgjedhur!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
Magma House MODEL : Inox

Magma House Lugë për Ëmbëlsirë 6-Copë Vakum

Kodi i Produktit :
0
%24 Zbritje
8.50 EUR
6.50 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Magmahouse -Lugë për Ëmbëlsirë 6-Copë Vakum
  Përmbajtja:

  * Lugë për Ëmbëlsirë 6-Copë Vakum


  Specifikat e produktit:

  - Produktet Magma House janë prodhuar prej çeliku të kualitetit 304 me standardin 18/10.
  - Përmbajnë 18% Cr (krom) dhe 10% Ni (nikël),kundër korrozionit!
  - Magma House bashkëpunon me prodhues që e kanë eliminuar problemin e korrozionit me teknologjinë e fundit "Super Bright Polishing" ,si dhe ruan nga gërvishja dhe nuk lë njolla.
  -Rekomandohet larja dhe tharja në programin delikat ,menjëherë pas përdorimit.
Prepared by  T-Soft E-Commerce.