Speciale për Anëtarë të webfaqes tonë
Extra Zbritje 15% në Shportë në çdo artikull!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
Magma House

Magma House-SAPPHIRE -ENA OVALE 2 LT

Kodi i Produktit :
0
%26 Zbritje
3.90 EUR
2.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Sapphire Ena Ovale 2 lt

  Vëllimi i Produktit: 2 lt

  Ruan freskinë e ushqimeve dhe është e përshtatshme për bartje(transport)
  - Lahet në makinë Enëlarëse deri në 80 gradë.
Prepared by  T-Soft E-Commerce.