Speciale për Pranverë-Mega Zbritje Speciale
në websajtin tonë në disa artikuj të zgjedhur!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
Magma House

Magma House-SMART-ENA PËR VAJ (750ML)

Kodi i Produktit :
0
%32 Zbritje
2.20 EUR
1.50 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Smart Ena për Vaj(750ml)


  Vëllimi i Produktit: 750 ml
  Ruan freskinë e ushqimeve dhe është e përshtatshme për bartje(transport)


  - Lahet në makinë Enëlarëse deri në 80 gradë.
Prepared by  T-Soft E-Commerce.