Speciale për Verë- 15% Zbritje në të gjitha
artikujt! Zbritja me stoqe të kufizuar.
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
MagmaHouse

MagmaHouse KRL A 21 Jastëk Dekorative (40x40)

Kodi i Produktit :
0
%61 Zbritje
9.90 EUR
3.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Seti Canila i jastëkëve dekorativ të serisë Speciale me kualitet të klasit të 1-rë.
  -Textili Babyface,Këllëf jastëku me printim të klasit të I-rë me material të butë.
  -Këllëf me Dy anë e me printim digjital,kepja e padukshme diskrete.
  -Mund të lahet në lavatriçe në 30° me program të shkurtuar.
  -Nuk lëshon Ngjyrë,Aromë dhe nuk i dalin puplat,textil rezistent dhe që nuk fashitet.
  -Dimensionet e jastëkut dekorativ:43x43 cm
Prepared by  T-Soft E-Commerce.