Speciale për Anëtarë të webfaqes tonë
Extra Zbritje 15% në Shportë në çdo artikull!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
Schafer

Schafer 40 Yil -Makinë e Kafesë Turke me Xhezve Çifte-4 Pjesë-e Zezë

Kodi i Produktit :
0
%11 Zbritje
179.90 EUR
159.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Schafer 40 Yil -Makinë e Kafesë Turke me  Xhezve  Çifte-4 Pjesë-e Zezë
  Përmbajtja:
  -Fuqia Nxemëse :500 - 600 Wat
  -Ngjyra:e Zezë
  -Sistemi i Paralajmërimit me zë dhe dritë
  -Pajisje për përgatitjen e kafesë me një shtypje butoni
  -Teknologjia e zbulimit kundër derdhjeve
  -Xhezve e  kafesë me dy gryka
  - Lugë matëse për kafe
  -8 filxhana të kafesë
  -Fikja automatike në 10 sekonda
Prepared by  T-Soft E-Commerce.