Speciale për Verë- 15% Zbritje në të gjitha
artikujt! Zbritja me stoqe të kufizuar.
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
SCHAFER

SCHAFER ARIANA SETI I 3 KALLEPEVE PER EMBELSIRA 3PJESE

Kodi i Produktit :
0
%33 Zbritje
29.90 EUR
19.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Schafer Ariana Seti i 3 Kallëpëve për Ëmbëlsira - 3 Pjesë -Hiri
  Përmbajtja :
  Kallëpi në formë Torzoje
  Diametri:Ø25 cm
  Thellësia:7.5 cm

  Kallëpi me Kollare
  Diametri:Ø27cm
  Thellësia:7 cm
  Ngjyra: Hiri

  Kallëpi në formë Anijeje
  Gjatësia:27cm
  Gjerësia:12
  Thellësia:6 cm
  Ngjyra: Hiri
  -Numri i pjesëve: 3
  - Sipërfaqja e mbrendëshme me lyerje speciale , Veshja jashtme prej Graniti siguron që gatimi juaj
  të mos Digjet dhe as Ngjitet
  - Mund të lahet në makinë enëlarëse,për jetëgjatësi preferohet larja manuale.
  - Mund të përdoret në të gjitha llojet e shporetave
Prepared by  T-Soft E-Commerce.