Speciale për Verë- 15% Zbritje në të gjitha
artikujt! Zbritja me stoqe të kufizuar.
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
Schafer

Schafer Unique-Tabaka Shërbimi Dykatëshe -4 Pjesë-e Bardhë

Kodi i Produktit :
0
%15 Zbritje
99.90 EUR
84.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Schafer Unique-Tabaka Shërbimi Dykatëshe -4 Pjesë-e Bardhë
  Përmbajtja :
  Materiali:Metal
  Numri i pjesëve: 4
  Ngjyra:e Bardhë
  - Rekomandohet larja manuale për jetëgjatësi.
  - Është tërheqëse dhe Elegante
Prepared by  T-Soft E-Commerce.