Speciale për Pranverë-Mega Zbritje Speciale
në websajtin tonë në disa artikuj të zgjedhur!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
BAMBUM

BAMBU-SANTOS-S DESIGN ENE PER SHERBIM E MADHE

Kodi i Produktit :
0
%28 Zbritje
10.90 EUR
7.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Bambum Santos S-Design -Tabaka Ovale Shërbimi e mesme
  Dimensionet:31.5x12x1.5cm
  cm
  Materiali:Bambu
  Tabaka Ovale Santos S-Design që mban vulën e dizajnerit të njohur Samet Zorer nga gdhendja e bambusë së fortë
  do t'i shtojë elegancë servimeve të kafesë , çajit dhe Grisirave.
  Tabaka e bambusë do të jetë tabaka juaj e preferuar me pamjen elegante, qëndrueshmërinë dhe natyralitetin e bambusë.
Prepared by  T-Soft E-Commerce.