Speciale për Verë- 15% Zbritje në të gjitha
artikujt! Zbritja me stoqe të kufizuar.
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
BAMBUM

BAMBU-VICTORIA-ENE PER SERVIS ME SJELLJE ME 5 NDARJE E MADHE

Kodi i Produktit :
0
%23 Zbritje
29.90 EUR
22.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Bambum Victoria-Enë Shërbimi me 5 ndarje me sjellje e madhe
  Përmbajtja :
  Sasia:1 Pjesë
  Dimensionet:Ø?
  Materiali:Bambu
  Bambum Victoria do t'i kthejë shërbimet tuaja të biskotave në një festë me dizajnin dhe lëvizshmërinë e saj elegant.
  Victoria mund të rrotullohet 360 gradë falë mekanizmit ,kjo do të bëjë ndryshim për ju në mëngjeset dhe serviset tuaja.
Prepared by  T-Soft E-Commerce.