Speciale për Anëtarë të webfaqes tonë
Extra Zbritje 15% në Shportë në çdo artikull!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
BAMBUM

BAMBU-TORTILLA-ENE PER GRISIRA ME 3 NDARJE

Kodi i Produktit :
0
%23 Zbritje
12.90 EUR
9.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Bambum Tortilla Enë për Grisina me 3 ndarje
  Përmbajtja :
  Sasia:1 Pjesë
  Dimensionet: 28x28x1.9cm
  Materiali:Bambu

  Tortilla Bambum Enë për Grisina me tre ndarje, do të ndryshojë disponimin tuaj në prezantimet tuaja të Grisinave me dizajnin e saj të lakuar dhe elegant.
  Gjithashtu do të mund t'i prezantoni Toste dhe Pallaqinkat në një pjatë të vetme pa i përzier ato.
Prepared by  T-Soft E-Commerce.