Speciale për Pranverë-Mega Zbritje Speciale
në websajtin tonë në disa artikuj të zgjedhur!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
Bambum

Bambum CALONA PJATE SERVIS E MADHE 39 cm

Kodi i Produktit :
0
%20 Zbritje
29.90 EUR
23.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Bambum Chalona - Enë Servisi me këmbë Metali
  Përmbajtja:
  Ena: 1 Copë
  Dimensionet e produktit:Ø23.5x13.5 cm
  Materiali:Paulownia,Metal
  Lejoni bukurinë natyrore të lisit të Paulovnias të ngrohë shtëpinë tuaj.
  Një nga lisat me rritje më të shpejtë në botë, paulovnia shëndrrohet në shumëllojshmëri
  produktesh servisi në fabrikat e bambusë dhe vjen në shtëpinë tuaj në formën e saj më natyrale.
Prepared by  T-Soft E-Commerce.