Speciale për Verë- 15% Zbritje në të gjitha
artikujt! Zbritja me stoqe të kufizuar.
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
bambum

Bambum-Marlin - Pjatë me 3 Ndarje

Kodi i Produktit :
0
%43 Zbritje
13.90 EUR
7.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Bambum Marlin -Pjatë me 3 Ndarje për Shërbim -e Vogël
  Përmbajtja:
  Dërrasa: 24x32x1.7cm
  Materiali:Bambu
  Bambum Marlin-Pjata Ndarëse për Shërbim është krijuar për t'i shtuar elegancë dhe shije vakteve tuaja. Ju do të mund të konsumoni tre lloje ushqimesh të ndryshme në një pjatë të vetme falë 3 ndarjeve të Bambum Marlin.
Prepared by  T-Soft E-Commerce.