Speciale për Anëtarë të webfaqes tonë
Extra Zbritje 15% në Shportë në çdo artikull!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
BAMBUM

BAMBU-VERDURE-ENE PER GRISIRA E CEKTE

Kodi i Produktit :
0
%29 Zbritje
6.90 EUR
4.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Bambum Bambum Verdure -Enë për Grisira
  Përmbajtja :
  Sasia:1 Pjesë
  Dimensionet: 17.8x12.8x1.9cm
  Materiali:Bambu
  Me strukturë të gjërë dhe të thellë, Bambum Verdure është dizajnuar për të shërbyer djathë,
  por mund të përdoret edhe në mëngjese për ushqime dhe gjalpë.
  Falë skajeve të ulëta dhe bazës së gjerë, Bambum Verdure është ajo që ju nevojitet.
Prepared by  T-Soft E-Commerce.