Speciale për Pranverë-Mega Zbritje Speciale
në websajtin tonë në disa artikuj të zgjedhur!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
Magma House

Magma House-SMART-ENA PËR VAJ (1000ML)

Kodi i Produktit :
0
%30 Zbritje
2.70 EUR
1.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Smart Ena për Vaj(1000ml)


  Vëllimi i Produktit: 1000 ml
  Ruan freskinë e ushqimeve dhe është e përshtatshme për bartje(transport)


  - Lahet në makinë Enëlarëse deri në 80 gradë.
Prepared by  T-Soft E-Commerce.