Speciale për Verë- 15% Zbritje në të gjitha
artikujt! Zbritja me stoqe të kufizuar.
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
Bambum

Bambum Bamira - Tabaka Druri Drejtëkëndore e Këmbëzuar për Shërbim -e Vogël

Kodi i Produktit :
0
%40 Zbritje
19.90 EUR
11.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Bambum Bamira - Tabaka Druri Drejtëkëndore e Këmbëzuar për Shërbim -e Vogël
  Përmbajtja e produktit:
  Tabaka: 1 Copë
  Dimensionet e produktit:50x21x7 cm
  Materiali: Paulownia
  Lejoni bukurinë natyrore të lisit të Paulovnias të ngrohë shtëpinë tuaj.
  Një nga lisat me rritje më të shpejtë në botë, paulovnia shëndrrohet në shumëllojshmëri produktesh servisi në fabrikat e bambusë dhe vjen në shtëpinë tuaj në formën e saj më natyrale
Prepared by  T-Soft E-Commerce.