Speciale për Verë- 15% Zbritje në të gjitha
artikujt! Zbritja me stoqe të kufizuar.
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
bambum

Bambum-Flia - Pjatë Ndarëse Shërbimi e Madhe

Kodi i Produktit :
0
%43 Zbritje
14.90 EUR
8.50 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Bambum Flia -Pjatë Ndarëse Shërbimi e Madhe
  Përmbajtja:
  Dërrasa: 39x16x2cm
  Materiali:Bambu
  Bambum Flia-Pjata Ndarëse për Shërbim është krijuar për t'i shtuar elegancë dhe shije vakteve tuaja. Ju do të mund të konsumoni tre lloje ushqimesh të ndryshme në një pjatë të vetme falë 3 ndarjeve të Bambum Flia.
Prepared by  T-Soft E-Commerce.